Pagina's

dinsdag 18 juli 2017

Knuffel-oma

Hoi allemaal,

Vorige week zou mijn oma jarig zijn. Ja, inderdaad, zou... Helaas mocht ze het zelf niet meer meemaken, en dit was haar eerste verjaardag zonder haar. Ik heb op haar verjaardag deze layout gemaakt, en daardoor heb ik haar verjaardag toch een beetje gevierd.

 Het vel dessinpapier vond ik in mijn restjesbak, dus ik heb geen idee van welk merk het is. Ik heb het eerst bewerkt met clear gesso, en daarna op diverse plaatsen bewerkt met Psst! in de kleur denim.
Toen dat gedroogd was, heb ik met Dutch Doobadoo Structuurpasta en het Dutch Doobadoo chickenwire stencil de achtergrond verder bewerkt.
Als laatste heb ik er een met een stempel met vlinders overheen gestempeld en met een "veeg"stempel.


 Rechts onderin heb ik verschillende rietjes geplakt, deze komen bij Kimya vandaan.
Ook heb ik verschillende bloemen gebruikt en wat plakparels.


 Achter de foto van mijn oma heb ik een papieren doily geplakt. Onder de foto zitten nog 3 verschillende rietjes. De bloemen die ik heb gebruikt zijn deels van Wild Orchid Crafts. In de rechtse bloementoef zit een strik van jute touw verwerkt. In de linkse bloementoef heb ik een kraft hartjes prikker gedaan.


Het woord Knuffel is een chipboard tekst van Marianne Design. Deze heb ik met Vintage Photo Distress Ink bewerkt. De letters daaronder zijn van Tim Holtz.

Dit was het vandaag, een eerbetoon aan mijn oma. Ik hoop dat jullie het mooi vinden.

Liefs, Sandra

1 opmerking:

Krista zei

Heel mooi zeg! Zeker een eerbetoon aan je oma!
Die verjaardagen zijn altijd rot!
Sterkte!
Groeten,
Krista