Pagina's

woensdag 22 augustus 2018

Perfect Day - Mixed Media layout incl video tutorial

Hoi allemaal,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat gepost heb. Door de flinke hittegolf, kon ik niet in mijn hobbykamer om te knutselen, veel te warm. Nu de temperaturen weer wat gezakt zijn, en we ook weer terug zijn van vakantie, kunnen we weer aan de slag!
De layout die ik jullie vandaag laat zien, heb ik voor de hittegolf al gemaakt. Ik kon alleen de video niet eerder bewerken, omdat de computer ook in mijn hete hobbyhok staat.

Deze layout heb ik gemaakt als cadeau voor mijn schoonzus en zwager, die onlangs een geregistreerd partnerschap aangingen. De layout was een verrassing voor ze, en aangezien ik niet wist of zij wel met hun gezichten op YouTube wilden, heb ik ze een mooi smileyhoofd gegeven ;)
Achteraf gaven zij aan het oke te vinden om herkenbaar in beeld te zijn, dus er zit nog een foto met een normaal gezicht bij.

Aan het einde van het blogbericht vind je de video tutorial, kijken jullie mee?

 Het papier dat ik voor deze layout heb gebruikt, is van Maja Design. Het is uit de Denim and Friends collectie, en ik heb de vellen Stonewashed en Fashion gebruikt. 
Ik heb deze collectie bij Kimya gekocht, en het fijne is dat je bij hen ook een bijpassende lintenset en accessoire set kan kopen, die door Kimya is samengesteld. Nooit zoeken naar bijpassende embellishments! 


 De achtergrond heb ik bewerkt met Psst Inkt spray, in de kleuren Silver, Denim en Black. Ook heb ik Craft Emotions Mixed Media Ink Spray in de kleur White gebruikt. Daarna heb ik met een Dutch Doobadoo Mask Art Stencil, A5 Dots, en structuurpasta extra textuur aangebracht.


 De chipboard titel is van Scrapiniec. Deze heb ik eerst met witte gesso geverfd, en daarna met Distress Ink Vintage Photo bewerkt.


 Het lint en kant, en de rietjes komen allemaal uit de accessoire set. Ik heb daarnaast ook nog doily's gebruikt en strikken gemaakt van jute touw.


Onder de foto zit cheesecloth, oftewel kaaslinnen verwerkt. Om de layout helemaal af te maken, heb ik er nog Nuvo Crystal Drops in de kleur Dark Walnut op gedaan.

En dan nu de video tutorial!


Dit was het voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs, Sandra

Geen opmerkingen: