Pagina's

vrijdag 17 november 2017

Heartfelt Creations album

Hoi allemaal!

Afgelopen zaterdag 11-11-2017 was het zo ver, de 26e clubdag van Tiets. Ook deze keer mocht ik als lid van het team het project al vooraf maken.
Dit keer hebben we een kant-en-klaar album gebruikt van Heartfelt Creations. We hebben de bijbehorende inserts A & C ook gebruikt.
Het papier was deze keer van Kaisercraft, de Mint Wishes collectie. Ook gebruikten we de sticker sheet van Mint Wishes, en de Ephemera pack.

Ik ga jullie gewoon de foto's laten zien, en het zijn er veel!!

 Ik heb alle plaatsen waar een foto komt met zwart cardstock gemarkeerd. De foto's die ik wil gebruiken zijn namelijk van de komende kerst, dus die moeten nog gemaakt worden.


 Ik heb met mijn Big Bite een gaatje gemaakt tussen de kaft en de eerste pagina, en tussen de laatste pagina en de kaft. Daar heb ik een elastiekje van Tim Holtz tussen gedaan. Om dat elastiekje heb ik een takje van een nepkerstboom gedraaid en er een mintgroen slingertje ingedaan. Daarna heb ik mintgroene kerstballetjes die perfect matchen met het papier aan mintgroen lint van de Action geknoopt. Ook deze aan het elastiekje bevestigd, op verschillende lengtes, en mijn rug was klaar!


 De achterkant heb ik leeg gelaten


 Tussen de pagina's heb ik een stukje kralenketting geplakt, die ik van de kerst-afdeling van het tuincentrum heb. Ook die ketting is weer in dezelfde mintgroene kleur.


 Om het envelopje te sluiten heb ik een touwtjes-sluiting gemaakt. Aan het touwtje hangt een beden van CreaTotaal.

 In een kerstboom horen natuurlijk kerstballen, en deze heb ik met de fuse gemaakt. Het schudmateriaal is een mix van pailletten en mini sterretjes. De sterretjes zijn van de Action, en de pailletten komen bij Kimya vandaan.

 In de papiercollectie zit ook een vel met mooie quotes. Ik heb verschillende quotes gebruikt, ik heb ze in de pockets gedaan, bij mijn losse labels voor foto´s.Dit was het voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden! Mocht je nou ook eens mee willen doen met een clubdag, ga dan naar onze Facebook groep, Tiets Creatieve Wereld. De volgende clubdag is op 9 juni 2018, en de inschrijvingen daarvoor beginnen binnenkort!!

Liefs, Sandra

Geen opmerkingen: