Pagina's

donderdag 22 december 2016

Mini Album - Schoolfoto's

Hoi allemaal,

Vandaag weer een mini-album op mijn blog. Ik vind het leuk om albums te maken, maar ik heb ze eigenlijk veel te weinig gemaakt afgelopen jaar. Daarom nu nog een "snel"album om met jullie te delen. 

Ik heb voor dit project gebruik gemaakt van de papierlijn Petticoats and Pinstripes van Echo Park.

 Ik heb een gourmet tasje met venster van Kimya verpakkingen omgetoverd tot een soort rugzakje. Ik heb het bestaande handvat eruit gehaald, en er schouderbanden achterop bevestigd.
Om het designpapier passend te krijgen heb ik gebruik gemaakt van het patroonblad dat Kimya beschikbaar heeft.

 De letterstickers zaten bij de gebruikte papierlijn, de labels die ik heb gebruikt komen bij Kimya vandaan. Ook de doily achter de bloementoef en het houten Handmade knoopje komen bij Kimya vandaan. 
De bloemen die ik heb gebruikt zijn van Wild Orchid Crafts.


 Dit zijn de schouderbanden, waarmee ik er een soort rugtasja van heb gemaakt. Met hetzelfde lint heb ik bovenop nog een strik gemaakt. Het lint komt ook bij Kimya vandaan. De quote is onderdeel van de papierlijn die ik heb gebruikt.


 In het tasje zit het daadwerkelijke album. Voorop heb ik de titel gemaakt met letterstickertjes van Tim Holtz.


 Het mini album is gemaakt van 6 loonzakjes. Ik heb deze afgesneden op 10cm, waardoor er aan de ene zijkant een opening is. Aan de tegenovergestelde kant heb ik met mijn Crop-a-Dile gaatjes gemaakt. Na het versieren heb ik met de tag rondjes (ook van Kimya) de gaatjes verstevigd.


 Op alle linkerkanten heb ik een pocket gemaakt en zitten er tags in. Deze zijn versierd met stickers en diecuts van de papierlijn. Op de rechterkanten zitten de schoolfoto's die op het Kinderdagverblijf gemaakt zijn.
Onder deze foto zit een roze mini doily. Om het verder af te maken heb ik een stukje van een bruin rietje gebruikt, waar ik een stukje jute touw om heb geknoopt, en verder nog wat bloemetjes.


 De lintjes in de tags zijn ook van Kimya verpakkingen, net als de bruine doily rechts, en het lint rechts. Op de rechterpagina heb ik een rietje in stukjes geknipt en er een frame mee gemaakt. Zo lijkt het net een ingelijste foto.


Ik heb eigenlijk alle pagina's een beetje te dik versierd, waardoor ik de laatste pagina redelijk rustig heb gehouden. Ik heb alleen 2 houten sterrenknoopjes gebruikt, raad eens waar deze vandaan komen? Juist ja, ook bij Kimya!


En tot slot nog alle labels die ik in de zakjes heb zitten. 

Het lijkt wel of ik een obsessie heb voor een bepaalde winkel, of niet?
Ik geef het toe, ik ben verslaafd! Maar ze hebben ook zulke leuke producten!

Ik hoop dat jullie het ook weer leuk vonden!

Liefs, Sandra

Geen opmerkingen: