Pagina's

zaterdag 22 juni 2019

Tiets Creatieve Wereld - Clubdag 22 juni

Hoi allemaal!

Terwijl deze blogpost live gaat, zijn wij druk bezig met de clubdag van Tiets. We hebben weer een fantastisch project gemaakt, en deze blogpost geeft de leden de kans om de projecten al tijdens het maken te bewonderen!

 We hebben een mooi carrousel gemaakt, dat echt kan draaien! 
Het papier dat we hebben gebruikt, is van Simple Stories, de Simple Vintage Botanicals collectie. In het pakket zitten 2 blokjes van 6x8 inch, en 3 grote vellen van 12x12 inch. Hiermee heb je ruim voldoende om dit project te maken. Ik heb er zelf voor gekozen om de cardstock neutrals en de chipboard stickers erbij te kopen, dus ook die heb ik gebruikt in mijn project.


 Bovenop mijn carrousel heb ik 2 sterrenblisters van Tonic tegen elkaar aan geplakt, zodat het een mooie 3D-ster wordt. De ster heb ik op een rietje gelijmd, zodat hij blijft staan. 


 Alle materialen die ik heb gebruikt in mijn project, zitten in het pakket, behalve de paperclips. Deze komen uit mijn eigen voorraad en zijn bij vele winkels te koop.


 Door mijn gehele album heen, heb ik verschillende Nederlandse gedichten gebruikt. Ik heb ze allemaal op Pinterest gevonden. Bronnen zijn me niet allemaal duidelijk, maar deze is zeker te weten van Lentezoet. Alle gedichtjes zijn ook van toepassing op de persoon op de pagina.























Dit was het voor vandaag,  ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs, Sandra

6 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Sandra, wat heb je er een prachtig project van gemaakt. Het papier is ook mooi , fris en vrolijk. Dikke complimenten hoor!

Linda Simpson zei

Fabulous! Wonderful project with lots of lovely layers.
Hugs
Linda xxx

Kaat zei

Sandra wat heb je dat geweldig mooi gemaakt! En wat een leuke gedichten, groetjes Katinka

Kaat zei

Sandra wat heb je dat geweldig mooi gemaakt en wat een leuke gedichten, groetjes Katinka

Elly zei

Super mooi!

Mieke zei

Wat heb jij dit mooi gemaakt n wat een prachtige foto's!