Pagina's

vrijdag 8 februari 2019

Anreda DT - Grote avonturen beginnen klein - Vieve

Hoi allemaal,

Onlangs is een vriendin van mij bevallen van een dochter, genaamd Vieve. Daar moest natuurlijk een kaart voor gemaakt worden! Alle materialen die ik voor deze kaart heb gebruikt, komen bij Anreda vandaan.

Deze kaart doet mee met de challenge van Marianne Design: http://mariannedesign.blogspot.com/2019/01/challenge-218.html?m=0
 De basis van deze kaart is gemaakt van wit cardstock. Daarop heb ik een stuk roze cardstock gemat. Ik heb eerst een hele oude achtergrondstempel van Marianne Design gebruikt, CS0977. Deze heb ik eerst gestempeld met Distress Oxide Wilted Violet. Toen vond ik hem nog iets te paars, dus heb ik er met Distress Oxide Picked Raspberry overheen gestempeld. Hierdoor werd de afdruk net iets subtieler.


 Daarna heb ik de romper uitgestanst, met een mal van Marianne Design (COL1419) uit wit cardstock. Voor de biezen en knoopjes gebruikte ik paars cardstock, en voor de hanger chocolade cardstock.
Daarna stanste ik dit schattige konijntje uit (Marianne Design COL1463). Hiervoor gebruikte ik Terra Bruin, Paars, Roze en Chocolade cardstock.
Van een jute touwtje maakte ik touwtjes voor aan de ballonnen.


Tot slot gebruikte ik Eline's Animal baby tekstjes (EC0171) voor de tekst. Deze stempelde ik met Nuvo Embossing Inkt en bewerkte ik met witte embossingpoeder.

Dit was het voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs, Sandra

3 opmerkingen:

Judith zei

Wat een aller schattigst kaartje geworden...
Gezellig dat je mee doet met de Eline diertje challenge.
Groetjes van Judith
DT-Marianne Design Challenge blog

Anita zei

Wat een lief kaartje heb je gemaakt Sandra.
Gezellig dat je meedoet met onze challenge.

Gr. Anita
MDblog

Henriët zei

Wat een super schattig kaartje!
Bedankt voor het meedoen.
Groetjes van Henriët
DT MD Challengeblog