Pagina's

vrijdag 6 april 2018

Anreda DT - Hieperdepiep

Hoi allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien dat ik voor Anreda heb gemaakt.
Ik had het afdrukje al een tijdje ingekleurd liggen en besloot hem te gebruiken voor een jarige vriendin.

 Ik ben begonnen met een stuk kraft cardstock, om er een vierkante kaart van te maken. Ik heb de rand bewerkt met een prachtige stans van Marianne Design.
Daarna heb ik op wit cardstock een basislaag gelegd met Distress Oxide Cracked Pistachio. Vervolgens heb ik er over heen gesprayd met Nuvo Mica Mist in de kleur Violet Lustre. Ik heb het passend gemaakt voor de voorkant, en het resterende strookje heb ik aan de binnenkant geplakt.


 De stempel die ik heb gebruikt, is van Some Odd Girl, ze heet Breeze. Ik heb haar met mijn Copic Markers gekleurd en ik heb de volgende kleuren gebruikt.
Huid: E0000, E000, E00, E21, E11, E13
Haar: E41, E42, E43, E44, E47
Bloem: V20, V22, V25, V28
Blaadjes, ogen: G40, G43, G46
Lint, pluimen: V91, V93, V95, V99
Op de foto is het bijna niet te zien, maar de linten heb ik ook bewerkt met Nuvo Aqua Flow Glitter Gloss.


 De bloemen heb ik gemaakt met Flower Foam van Leane Creatief. Ook de meeldraden zijn van Leane Creatief. De bloemen heb ik gestanst met een hele oude stans van Noor!Design. De harten van de bloemen zijn bewerkt met Distress Oxide Wilted Violet. De blaadjes zijn bewerkt met Distress Oxide Lucky Clover.


 De rand is gestanst met Marianne Design's LR0508 stans. Om de kaart af te maken, heb ik er ook nog Nuvo Crystal drops in Simply White en Crushed Grape opgedaan.


Aan de binnenkant van de kaart heb ik een handlettering stempel van Craft Emotions gebruikt. Als eerst heb ik met de Distress Oxide Wilted Violet gestempeld, daarna met Cracked Pistachio. Tot slot heb ik nog 2 vlinder aan de binnenkant gestempeld met de Cracked Pistachio Oxide.

Dit was het voor vandaag, hopelijk vond je het leuk!

Liefs, Sandra

Geen opmerkingen: