Pagina's

maandag 14 oktober 2019

Anreda DT - Wij wensen jullie...

Hoi allemaal,

Mijn favoriete tijd van het jaar komt met rasse schreden dichterbij, dus ik moet aan de bak!
Ik moet echt verder met mijn kerstkaarten, dus ik ben er eens lekker voor gaan zitten!

 Deze keer een kaart in een wat ander formaat. Deze kaart is gemaakt van een wit A5, net zoals mijn andere kaarten, alleen deze keer vouwde ik mijn kaart in de breedte, ipv in de lengte. Daardoor paste het rendier er precies op, met mijn mooie arrenslee.
Ik ben dit keer begonnen met de achtergrond. Ik gebruikte hiervoor Distress Oxide Blueprint Sketch en Black Soot. Dit keer heb ik voor het blenden een Mixed Media brush gebruikt, dat werkt echt zo fijn!

Ik gebruikte hiervoor mokka, terra bruin, kerstrood, goudgeel, toffee en zwart cardstock. Al het cardstock werd voor het stansen beplakt met Craft Emotions Easy connect tape.


Het rendier trekt een arrenslee met een cadeautje rond. De arrenslee maakte ik met de Marianne Design Collectables Eline's Sleigh (COL1460). Hiervoor gebruikte ik antraciet, kerstrood en goudgeel cardstock.
Het bos in de achtergrond is gemaakt met de kerstboom uit de Marianne Design Collectables Eline's Kerstversiering (COL1439). Hiervoor gebruikte ik mosgroen, smaragdgroen en chocolade cardstock.

De tekst is gezet met de Marianne Design Hallo Winter by Marleen stempels (CS1036). Het zwarte deel deed ik met Memento Tuxedo Black, en het witte deel met Versamark inkt en witte embossingpoeder.

Dit was het voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs, Sandra

1 opmerking:

Olga zei

Hallo Sandra, leuke kaart geworden. Alhoewel ik ook zelf video's maak op You Tube kijk ik met heel veel plezier naar jouw live uitzendingen. Ik vind dat het je leuk brengt en goed uitlegt. Dank je wel voor de inspiratie die ik hiervan opdoe.Knutselgroetjes, Olga