Pagina's

vrijdag 13 september 2019

Anreda DT - Kerst

Hoi allemaal!

Heel langzaam aan beginnen we richting de kerst te kruipen. Dat betekent maar 1 ding, tijd voor kerstkaarten! Daarom maakte ik voor Anreda deze geborduurde kerstkaart.De basiskaart is gemaakt van wit cardstock. Daarop ligt een stukje designpapier uit het Marianne Design Beary Cute blok (PK9145). Ook het designpapier met de houtnerf komt uit dat blok. 
Achter het houtnerf-papier heb ik een border grasgroen cardstock gedaan. Met een hele oude pons heb ik daar een randje aan gemaakt.
Met de Marianne Design Craftable Cross Stitch Border (CR1473) heb ik wit cardstock gestanst. Daarop heb ik met groen garen geborduurd, en met rood een randje eromheen gemaakt.
Om het geheel af te werken heb ik uit kerstrood cardstock een poinsettia gestanst met de Marianne Design Creatables LR0122. Het hart van de poinsettia heb ik uit toffee cardstock gestanst.
Tot slot, uit hetzelfde grasgroene cardstock nog wat hulstblaadjes met de Marianne Design Collectable Eline's Kerstversiering (COL1439). Ik heb zowel de hulstblaadjes als de poinsettia opgebold met de Marianne Design Flower Shaping set (LR0020)

Dit was het weer voor vandaag, hopelijk vonden jullie het leuk!

Liefs, Sandra

1 opmerking:

LisannesKaartenhobby zei

Mooie kerstkaart, leuk met die geborduurde tekst

Hobbygroet Lisanne