Pagina's

vrijdag 31 augustus 2018

Anreda DT - De liefste van de hele wereld

Hoi allemaal, 

In onze vakantie zijn we lekker een weekje op vakantie geweest, heerlijk was dat. Op ons vakantieverblijf was er een prachtige poster, met 2 konijnen erop. Elke keer als onze oudste dochter die poster zag, bleef ze staan. Ze vond hem zo mooi! En als je hem dan niet mee naar huis kan nemen, tja, dan maak je er een foto van! En laat ik die nou op deze layout gebruikt hebben!

 De basis van mijn layout is een vel wit cardstock. Als eerste heb ik daarop gespetterd met Nuvo Mica Mist, kleur Turkish Rose. Daarna heb ik Psst in Lime Green en Black gebruikt.
Toen dat allemaal droog was, heb ik met een paletmes structuurpasta aangebracht, door het Dutch Doobadoo Mask Art Screeen of Stars. Verder heb ik nog met zwarte inkt gestempeld met een stempelset van Noor! Design, Clear Script Stamp.


 De chipboard titel is van Marianne Design. Deze heb ik eerst met witte gesso bewerkt, en toen dat droog was, heb ik er Nuvo Mica Mist in de kleur Turkish Rose op gesprayd.


 Op de kleine labels heb ik met de Small Words set van Craft Emotions wat tekstjes gestempeld, en deze her en der over de layout geplakt.
De bloemen en het kant komen uit mijn eigen voorraad.

Om mijn layout helemaal af te maken, heb ik mijn favoriete product weer gebruikt, Nuvo Crystal Drops. Deze keer gebruikte ik de kleuren Dandelion Yellow, en Carnation Pink.

Ook van deze layout heb ik weer een filmpje gemaakt, kijken jullie mee?


Dit was het weer voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Sandra

Geen opmerkingen: