Pagina's

dinsdag 26 december 2017

Anreda DT - Kerstster

Hoi allemaal,

Vandaag is het al weer tweede kerstdag, de tijd vliegt zeg! Gisteren was een heerlijke dag, doorgebracht met familie en schoonfamilie, en vandaag doen we lekker rustig aan.

Ik heb de week voor kerst  lekker zitten werken met spullen uit mijn DT pakket van Anreda. In mijn pakket zat onder andere de 3d ster stans van Craft Emotions. Na wat gepuzzel is het me gelukt om hem in elkaar te zetten en dit is het resultaat.

 Ik heb de ster 5 keer gestanst uit kerstrood cardstock van Craft Emotions. Daarna heb ik met 3mm sticky tape alles aan elkaar geplakt.


 Voordat ik alles helemaal dicht heb geplakt, heb ik eerst een streng van 10 LED lampjes erin verwerkt, zodat de ster als kerstdecoratie kan dienen.


Ik heb verschillende witte bloemen erop geplakt ter decoratie, en wat groene hulsttakjes ertussen geplakt. De groene hulsttakjes zijn gemaakt met een stans van Joy!Crafts en zijn gestanst uit kerstgroen papier van Craft Emotions

Dit was het voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Geniet nog lekker van wat er over is van Kerstmis, tot snel!

Liefs, Sandra

1 opmerking:

Krista zei

Het is een plaatje Sandra!!!