Pagina's

zaterdag 16 augustus 2014

Copic Marker Benelux - Happy Birthday

Hallo allemaal!
Hi all!

Ik ben nogal uit mijn comfortzone gegaan voor deze kaart, maar af en toe is dat ook best leuk. Ik hou erg van bloemetjes, en die zijn ook vrijwel altijd op mijn kaart te vinden, maar deze keer heb ik er geen een opgedaan. Ik heb gekozen om een stoere kaart te maken.
For this card, I went out of my comfort zone. No flowers, no ribbon, no pearls!

Het papier dat ik voor mijn kaart heb gebruikt, komt uit een blokje van My Minds Eye.
Ik heb de randjes van al het papier be├»nkt met Distress Ink Walnut Stain. De ster is eigenlijk bedoeld om een label te maken, maar ook zonder papier doet ie het goed! Ik heb er wat stukjes touw om geknoopt. 
The papers I used for this card are by My Minds Eye, and all edges are inked with Distress Ink Walnut Stain. The star was actually meant to make a tag, but I didn't add the paper to the inside.


De digi die ik heb gebruikt is van Kenny K, en ze heet Boogie Down. Natuurlijk heb ik mijn Copic Markers weer gebruikt om haar te kleuren, en ik heb de volgende markers gebruikt.
The image I used is a digi by Kenny K, called Boogie Down. I used my Copic Markers to color her, and I used the following
Huid/Skin: E00, E11 en E13
Wangen en lippen/Cheeks and lips: R20, R22
Haar/Hair: W3, W5, W7
Muts en broek/Hat and Pants: B93, B95, B97
Jasje en schoenen/Jacket and shoes: YG93, YG95, YG97
Shirt, riem en oorringen/Shirt, belt and earrings: YR20, YR23, YR27
Stereo/Music Box: W3, W5, B93, YR27


Om mijn sentiment te maken, heb ik het lettertype NEXT gedownload, en deze tekst zelf in Word getypt. In de eerste instantie wilde ik de letters wit houden, maar dit paste er toch niet helemaal bij. Daarom heb ik de letters ingekleurd met B95, B97 en B99, maar ik heb maar 1 kleur per letter gebruikt. Er is dus niets geblend.
To create my sentiment, I downloaded a font called NEXT, and I typed my own sentiment. At first, I thought I would keep them blank, but I didn't like the look of it. That is why I colored them with my Copic B95, B97 and B99, but I only used one color per letter. I didn't do any blending with them.

Dit was mijn kaart voor vandaag, ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren.

Tot de volgende keer!

Groetjes,

Sandra

Geen opmerkingen: