Pagina's

donderdag 17 mei 2018

Kimya GDT - Het zonnetje in huis

Hoi allemaal,

Een aantal weken terug was ik gast designer voor Kimya, en ineens realiseerde ik dat ik mijn layout nog niet eens hier heb gepost... Sterker nog, ik heb al heel lang niets gepost.... 
Slecht, maar verklaarbaar. Ik ben al weken met een top secret project bezig, voor de clubdag van Tiets. Dit hoop ik in de komende dagen af te ronden, en daarna kunnen we weer volop aan de andere knutsels!

Over naar mijn layout. Ik heb een foto van mijn oudste dochter, Tessa, gebruikt. Ze had een nieuwe jurk aan, en ik mocht haar haren invlechten. Dat is zeldzaam, kan ik je vertellen, dus daar moest een foto van gemaakt worden!

 Het papier dat ik heb gebruikt, is van Maja Design, Celebration collectie. Ik heb hiervoor de totaalset gebruikt, inclusief bijpassende linten en accessoires, én met bijpassende Nuvo Crystal drops. Wat wil je nog meer?
Ook heb ik stukken ribbelkarton gebruikt. 


 Ik heb mijn designpapier bewerkt met het kippengaas stencil van Dutch Doobadoo. Daarna heb ik er met Psst spray in Burgundy en Zwart spetters op gemaakt. Van verschillende stukjes designpapier maakte ik een compositie achter mijn foto en stak daar een ribbeltag en een gewone tag tussen. Ook heb ik een doily gebruikt. 
 De bloemen die ik heb gebruikt, komen uit mijn eigen voorraad. Tussen mijn bloemen zit een strik van juten touw.


 De titel komt uit een chipboard set van Marianne Design, en de chipboard hartjes die verspreid over de layout zitten, komen daar ook uit. Het chipboard heb ik eerst met witte gesso bewerkt, en daarna met roze acrylverf.


 Ik heb parels gemaakt met Nuvo Crystal drops in de kleuren Ebony Black en Antique Rose.


 De tekst is een etiketje, en paste perfect bij deze foto.

Dit was het voor vandaag, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs, Sandra