Pagina's

woensdag 11 oktober 2017

Anreda DT - Labels

Hoi allemaal,

Hebben jullie wel eens van de term Writers Block gehoord? Dat houd in dat een schrijver geen inspiratie heeft. Nou, ik kan je vertellen, ik heb een Crafters Block gehad. Mensen, wat is dat rot!
Ik zat avonden aan mijn bureau, te kijken naar mijn hobbyspullen, en er kwam gewoon helemaal NIKS uit mijn handen... YouTube gekeken, op Pinterest gezocht, zelfs nieuwe spullen gekocht, maar nee hoor...
Helemaal over is het nog niet, maar wel een heel stuk beter gelukkig!

Ik heb verschillende spullen uit mijn Anreda DT pakket gebruikt, en daarmee deze labels gemaakt.

 De basis voor deze tag is een mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik overgetrokken op aquarel papier. Daarna heb ik er met Distress Oxides een achtergrond op gemaakt. Ik heb Fossilized Amber, Wilted Violet en Picked Raspberry gebruikt.
De tekst komt uit een set van Marianne Design. Die heb ik met zwarte Memento inkt gestempeld. Daarna heb ik alle losse figuren uit de set met Versamark inkt gestempeld, en geembost met witte embossingpoeder.
Tot slot heb ik nog wat Nuvo Crystal drops gebruikt, en met een zwarte fineliner een stikrandje getekend.


Ook deze tag is gemaakt met de mal van Dutch Doobadoo, uit aquarelpapier. De Distress Oxides die ik voor deze tag heb gebruikt zijn Peacock Feathers en Wilted Violet. Daarna heb ik er met een Tonic Star die & Blister shaker een schudgedeelte in gemaakt. Het schudmateriaal komt bij Action vandaan. Ook hier heb ik met een zwarte fineliner een stikrandje getekend.
De tekst en sterren op deze tag komen ook uit de set van Marianne Design.
Wederom heb ik, om het af te maken, Nuvo Crystal Drops gebruikt.

Dit was het weer voor vandaag, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden!

Liefs, Sandra


Geen opmerkingen: